Taalcursussen voor bedrijven

Taalmundo biedt zakelijke taaltrainingen in diverse trainingsvormen aan, afhankelijk van het aantal medewerkers, hun instapniveau, het te bereiken doel en de beschikbare tijd. Al onze trainingen zijn maatwerk, praktijkgericht en volledig afgestemd op het instapniveau van de cursist en de behoeften en wensen van het bedrijf.

 

Wij stemmen onze trainingen af op elke individuele cursist of het team. Bij ons leert u de taal in te zetten passend bij uw eigen functie, situatie, branche, (leer)stijl, doel en wensen. U leert precies wat u nodig heeft, op de praktijk gericht en zonder omweg.

Heeft u buitenlands personeel in dienst en wilt u dat zij zich op de werkvloer in het Nederlands kunnen redden? Of begrijpen uw medewerkers bepaalde instructies niet, waardoor de bedrijfsveiligheid in gevaar komt? Vraag dan een cursus Nederlands op de werkvloer aan.
 
Wij helpen uw medewerkers om het Nederlands dat voor uw bedrijf van belang is te leren begrijpen en spreken.
Naast het leren van de Nederlandse taal komen ook culturele aspecten aanbod en richten wij ons op teambuilding waarbij gezamenlijk integreren in de Nederlandse maatschappij wordt gestimuleerd, zodat buitenlandse werknemers met veel plezier in Nederland kunnen werken en leven.

Vraag een offerte aan

Haal het beste uit uw team, communicatie is de sleutel!

Zij kozen reeds voor ons!