Taalcursus Engels

De training is maatwerk. Dat wil zeggen dat zowel het tempo als de inhoud wordt afgestemd op uw medewerkers. Tijdens de eerste les wordt daarom geïnventariseerd hoe hun kennis en spreekvaardigheid is. De lessen vinden plaats in het tempo dat uw medewerkers als prettig en uitdagend ervaren.

 

Voordat de taaltraining start, bespreken we welke specifieke taaleisen er zijn. Wat hebben uw medewerkers nodig? Waar ervaren zij problemen? Wat wilt u dat zij goed begrijpen? Aan de hand van de antwoorden op deze vragen wordt de training verder ingevuld qua onderwerpen, woordenschat, grammatica, etc.

 

Cursus Engels, 100% maatwerk

Indien u op zoekt bent naar een cursus Engels waarbij u en/ of uw team daadwerkelijk een hoger niveau bereikt, bent u bij Taalmundo aan het juiste adres. Wij bieden 100% maatwerk en onze cursus Engels wordt naar behoefte samengesteld.

 

Of u nu een individueel traject wilt volgen of samen met uw team; wij houden onder andere rekening met:

De gebruikte leermiddelen worden afgestemd op uw leerdoel en leerstijl. Wenst u een snelcursus of workshop? Liever een 1 op 1 training op afstand in ons eigen online klaslokaal, in een van onze kantoren of bij u op locatie? Onze taaltrainers staan voor u klaar.

Onze werkwijze

Intake

Luisteren naar de wensen en leerdoelen van de klant

In kaart

In kaart brengen van het huidige niveau van de cursist(en) door middel van toetsen en gesprekken

Plan op maat

Samenstellen en ontwikkelen van het onderwijsprogramma

Inspirerende lessen

Inspirerende lessen worden gegeven door enthousiaste en gedreven docenten

Voortgang

We monitoren continu de voortgang en waar nodig sturen we tijdig bij binnen het onderwijsprogramma

Evaluatie

Aan het einde van de cursus vindt een gesprek plaats waarbij samen wordt gekeken of het beoogde resultaat is bereikt.

Door een gedreven team bestaande uit docenten en vakspecialisten worden inspirerende privélessen en groepslessen aangeboden aan onze klanten waardoor ze met veel plezier de Nederlandse, Engelse, Spaanse of Duitse taal leren.

Branche gerelateerde training

Bij een zakelijke cursus Engels is een één op één aansluiting bij de sector van essentieel belang. In de ICT & telecom zijn andere woorden & begrippen nodig dan in de gezondheidszorg. Het gaat er om dat u en uw collega’s het vakjargon, zoals u dat in het Nederlands gebruikt ook in het Engels gaat beheersen of perfectioneren. Natuurlijk wordt de inhoud van de cursus ook afgestemd op uw functie en wensen. Van spreken tot schrijven, van presenteren tot discussiëren.

 

Bent u op zoek naar een cursus Engels voor uw hele afdeling of team? Grote kans dat de ene medewerker de Engelse taal beter beheerst dan de andere. Om deze reden zal er eerst een intake plaats vinden met iedere cursist waarbij d.m.v. een gesprek en eventueel een kleine schriftelijke test een duidelijk start niveau kan worden bepaald. Liggen de niveaus erg uiteen? Geen probleem, onze maatwerk training of workshop houdt hier rekening mee.

Cursus zakelijk Engels, op ieder niveau

Uw cursus zakelijk Engels wordt gegeven door docenten met ruime ervaring. Taalmundo heeft diverse taaltrainers in dienst met bijvoorbeeld technische, zakelijke of financiële achtergronden. Naast schrijf- en spreekvaardigheid zal er aandacht uitgaan naar vele andere aspecten. Wilt u meer weten over de inhoud van een cursus Engels? Hieronder kunt u een omschrijving vinden van het taalniveau en de bijbehorende aandachtspunten.

 

Hoog rendement bij onze cursus Engels online

 

Onze trainingen volgt u alleen of met collega’s. De trainingsvorm, de inhoud en duur van de cursus passen we aan uw wensen aan. De taaltrainer kan bij u langskomen voor een in-company training of u volgt de les in een van onze kantoren of op afstand in ons online klaslokaal. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit of het rendement; ieder cursus Engels online is een volledige training, voorzien van professionele online begeleiding en coaching.

Een taaltraining Engels bij Taalmundo betreft:

m

Vraag een offerte aan

Op verschillende niveau's

De basiscursus Engels is speciaal voor cursisten die nog geen of weinig kennis hebben van de Engelse taal. U leert eenvoudige zinnen te begrijpen en adequaat te beantwoorden. Verder oefent u vaardigheden voor diverse situaties. Het plaatsen van een bestelling in een winkel tot het lezen van een simpele tekst in een tijdschrift.
De taaltrainer Engels zal onderwerpen kiezen waar u affiniteit mee heeft. Duur: 40-60 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Deze taaltraining Engels is een mooie aanvulling op de basiscursus en zeer geschikt als u al enige kennis heeft van de Engelse taal. Naast het vergroten van de (zakelijke)woordenschat, verbeteren van de uitspraak en geschrift, zal er gewerkt worden aan uw zelfvertrouwen. De training A2 wordt op maat gemaakt om te voldoen aan al uw verwachtingen, eisen en leerdoelen. Voor het beste resultaat brengt u uw eigen materiaal in, zoals sector gerelateerde brochures of product omschrijvingen. Duur: 40-60 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Is de beheersing van de Engelse taal voldoende om in dagelijks werksituaties te communiceren met collega's en relaties? Dan is deze cursus Engels geschikt voor u. De nauwkeurigheid in spreken en schrijven zullen geoptimaliseerd worden en wij zullen uw eigen leerdoelen verder uitwerken.
Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Kunt u zich goed redden in de Engelse taal maar wilt u professioneler of overtuigender overkomen in een businessomgeving? Dan is deze taaltraining geschikt.
U leert hoe u uw toon kunt aanpassen aan uw gesprekspartner. U leert te onderhandelen in commerciële situaties. Verder besteden we aandacht aan diplomatiek omgaan met moeilijke (telefoon)gesprekken of adequaat reageren in onverwachte situaties. Er zal aandacht besteed worden aan uw zakelijke woordenschat en grammatica.
Deze taaltraining is 100% maatwerk: u brengt uw eigen leerdoelen in en bepaalt samen met uw trainer waarop u de nadruk wilt leggen. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Deze cursus brengt uw Engels taalkennis naar een professioneel niveau. U verfijnt uw zakelijke taalvaardigheden. Nuances en stijl krijgen de aandacht. U leert effectief en professioneel presenteren, competent onderhandelen en overtuigend schrijven in het Engels. Complexer taalgebruik zal op de voorgrond staan. Vaardigheden zoals het effectief leiden van vergaderingen in het Engels zullen geoptimaliseerd worden. Voor een groot deel bepaalt uw eigen zakelijke inbreng de inhoud van de training. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Deze taaltraining Engels past bij u als u de Engelse taal al op een zeer hoog niveau beheerst. U leert uitblinken en snel spreken in moedertaaltempo zodat dit geen obstakel meer is. Evenals accenten, complexe betogen, specialistische teksten en idiomatische uitdrukkingen. Met deze taaltraining brengt u uw taalvaardigheden naar een zeer professioneel niveau. Geschikt voor cursisten voor wie 'goed' niet goed genoeg is. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Heeft u een ondersteunende, administratieve functie? Bent u secretaresse of personal assistant? Dan is deze cursus Engels geschikt.
U bent het eerste aanspreekpunt van het bedrijf. Daarnaast bent u organizer en visitekaartje. In deze Engelse training vergroot uw vaardigheden, zowel zakelijk als sociaal, op vier gebieden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. Taalmundo past de taaltraining aan naar de specifieke eisen en wensen van uw bedrijf. Leerdoelen zoals de juiste toon hanteren in e-mails, op een beleefde manier informatie controleren aan de telefoon en afspraken, vergaderingen en conferenties plannen worden samen gekozen en getraind. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Deze taalcursus Engels is opgezet voor helpdeskmedewerkers die hun mondelinge en schriftelijke communicatie willen verbeteren. Communiceert u regelmatig met klanten en toeleveranciers per telefoon of e-mail? En beheerst u de Engelse taal op B1-niveau of hoger? Kies dan deze taaltraining als u professioneler, klantgerichter en doeltreffender wilt werken. Naast de basisconventies voor telefoneren en schrijven maakt u zich diverse belstrategieën eigen. Zoals duidelijke uitleg geven, gericht adviseren, problemen oplossen en omgaan met moeilijke klanten van verschillende nationaliteiten. Taalmundo maakt de training graag op maat voor u. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Deze taalcursus Engels is opgezet voor helpdeskmedewerkers die hun mondelinge en schriftelijke communicatie willen verbeteren. Communiceert u regelmatig met klanten en toeleveranciers per telefoon of e-mail? En beheerst u de Engelse taal op B1-niveau of hoger? Kies dan deze taaltraining als u professioneler, klantgerichter en doeltreffender wilt werken. Naast de basisconventies voor telefoneren en schrijven maakt u zich diverse belstrategieën eigen. Zoals duidelijke uitleg geven, gericht adviseren, problemen oplossen en omgaan met moeilijke klanten van verschillende nationaliteiten. Taalmundo maakt de training graag op maat voor u. Duur: 30-40 uur, verdeeld in lessen van 2 of 3 uur, verspreid over 2-16 weken.

Zij kozen voor ons:

Ervaringen

Wat zeggen klanten van taalmundo