Taaltraining Spaans op maat

De Spaanse taal wordt gezien als de taal van de Passie. En gepassioneerd voor de taal zijn ook onze docenten. Zij staan klaar om uw medewerkers de Spaanse taal vaardig te maken.

De inhoud van de training wordt volledig afgestemd op uw medewerkers. Middels een kennismakingsgesprek bespreken we welke doelen u wilt behalen en hoe wij daar aan kunnen voldoen. U bepaalt welke onderwerpen aan bod komen, waar de training plaatsvindt en welke leerdoelen u wilt behalen. Zo kan er gewerkt worden aan spreekvaardigheid, maar kan de focus ook liggen op de grammatica, schrijfvaardigheid en/of het leren kennen van de Spaanse cultuur en non-verbale communicatie.

Tijdens de eerste les wordt geïnventariseerd hoe de kennis en spreekvaardigheid van uw medewerkers is en vervolgens wordt er een plan op maat gemaakt. Aan de hand van de uitkomsten van deze inventarisatie wordt er inhoud gegeven aan de training.

Opleiding niveaus

De niveaus waarop wij opleiden zijn:

In staat zijn om eenvoudige gesprekken te voeren in het Spaans.

In staat zijn om zinnen en uitdrukkingen te begrijpen en gebruiken die van direct belang zijn.

In staat zijn om (eenvoudige) teksten te lezen en te begrijpen.

In staat zijn om de hoofdlijnen van complexe teksten te begrijpen, spontaan aan een gesprek deel te nemen, en gedetailleerde teksten te produceren.

Met deze taaltraining op maat werken wij aan de door u gestelde specifieke leerdoelen. Deze training kan zowel individueel als in een groep gegeven worden, zowel online als op een fysieke locatie. Graag bespreken we samen met u de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan