Over Taalmundo

mondo taal
taalmundo kenmerken

Taalmundo, voorheen bekend als MondoTaal is opgericht in 2000 onder de bezielende leiding van Monique Doppegieter.
 

Met inmiddels meer dan 30 jaar ervaring op NT2-vakgebied heeft zij het bedrijf opgebouwd tot een betrouwbaar en succesvol taalbureau.

 

Inmiddels is Taalmundo uitgegroeid tot de expert in taal- en communicatietrainingen voor hoger en lager opgeleiden. We helpen particulieren en professionals, bedrijven, onderwijsinstellingen en andere non-profit organisaties.

We onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van docenten, een flexibele en transparante manier van werken en onze scherpe tarieven.

Door goed te luisteren naar onze klanten zijn wij in staat leerdoelen duidelijk in kaart te brengen. Hierna wordt er een specifiek ‘plan op maat’ ontwikkeld, zo zijn wij in staat gestelde doelen succesvol te behalen en te werken aan talentontwikkeling. Bij Taalmundo heerst een veilige & inspirerende studiesfeer waar ondersteuning wordt geboden waar nodig.

Onze werkwijze

Intake

Luisteren naar de wensen en leerdoelen van de klant

In kaart

In kaart brengen van het huidige niveau van de cursist(en) door middel van toetsen en gesprekken

Plan op maat

Samenstellen en ontwikkelen van het onderwijsprogramma

Inspirerende lessen

Inspirerende lessen worden gegeven door enthousiaste en gedreven docenten

Voortgang

We monitoren continu de voortgang en waar nodig sturen we tijdig bij binnen het onderwijsprogramma

Evaluatie

Aan het einde van de cursus vindt een gesprek plaats waarbij samen wordt gekeken of het beoogde resultaat is bereikt.

Door een gedreven team bestaande uit docenten en vakspecialisten worden inspirerende privélessen en groepslessen aangeboden aan onze klanten waardoor ze met veel plezier de Nederlandse, Engelse, Spaanse of Duitse taal leren.

Ons onderwijs

In het onderwijs van Taalmundo zijn twee zaken in het bijzonder van groot belang: interactie in de les en vakkennis van de trainer. Daarnaast hanteren we voor iedere training een aantal uitgangspunten:

Trainers van Taalmundo hanteren verschillende werkvormen waarbij er een beroep wordt gedaan op de voorkennis en verschillende vaardigheden van de cursisten. Theoretische en praktische aspecten van het leren van een taal komen aan bod in activerende opdrachten.

 

Daarbij is de trainer zich ervan bewust dat concepten op verschillende manieren uitgelegd en aangeboden kunnen worden aan de cursist. Een goede en ontspannen sfeer in de les staat bij Taalmundo centraal, zodat de cursist wordt aangemoedigd om mee te doen aan de activiteiten of vragen te stellen.

Een taal leer je goed spreken, schrijven en verstaan bij Taalmundo.

Vestigingen

Cursisten kunnen bij ons terecht in een van onze kantoren in Middelburg of Goes, daarnaast kunnen lessen in-company gegeven worden of in ons online klaslokaal.